Liftkeuringen

Veiligheid tijdens het gebruik van de lift maar zeker ook tijdens het uitvoeren van onderhoud door een van onze monteurs staat bij Liftservice24 op nummer 1!

Elke personenlift dient wettelijk eens per 18 maanden gekeurd te worden door een daarvoor gecertificeerde keuringsinstantie. Liftservice24 draagt zorg voor het inplannen van deze liftkeuringen met de keuringsinstantie en zal u daarvan op de hoogte brengen. Tijdens het uitvoeren van de keuring zal Liftservice24 er voor zorgen dat er een monteur van ons aanwezig is.

Indien uw lift in de huidige staat niet goedgekeurd kan worden zullen wij de gebreken met u doornemen en daar een prijsopgave voor maken. Zonder uw goedkeuring zullen wij deze gebreken niet oplossen. U komt dus niet voor kosten te staan waar u niks van af wist. Wanneer de gebreken opgelost zijn zullen wij een vervolgkeuring inplannen waarna u bij ons het certificaat van goedkeuring kunt opvragen.

Voor het uitvoeren van deze wettelijk verplichte keuringen werken wij onder andere samen met:

 

TÜV Nederland

EN

Liftinstituut veiligheidskeuringen

 

Copyright © Liftservice24                   Disclaimer | Copyright | Voorwaarden                   T. 0113-227990  E. info@liftservice24.nl

Powered by BizzTools